Kunstpassie 2000
Programma

Kunstpassie 2000
vindt plaats op zondag 4 juni 2000
in het Joe Mann Natuurtheater in Best
van 12.00 uur tot 18.00 uur.

De manifestatie is gratis toegankelijk.
Voor enkele activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.


Het kunstprogramma ziet er (voorlopig) als volgt uit:
De blokhut, waar de meeste kinder-activiteiten zijn Het kinderprogramma ziet er (voorlopig) als volgt uit:
Het theater waar het hoofdprogramma plaats zal vinden Het podiumprogramma ziet er (voorlopig) als volgt uit: De presentatie van de kunstenaars is in het bos. Dit deel van het terrein heeft een zachte ondergrond.
Verschillende onderdelen van de manifestatie vinden plaats rondom het eigenlijke theater. Deze delen van het terrein zijn minder goed toegankelijk voor rolstoelen en mensen die minder goed ter been zijn.


Uiteraard is het ten strengste verboden te roken op het terrein. Alleen in het horeca-deel mag gerookt worden.
Indeling van het manifestatieterrein.

Installatie van Olga van den Berg Installatie van Bert Pulles Installatie van Rudi van Dijk Installatie van Leo Schepens Beeld- en geluidsimpressies van Jérôme Siegelaer Jarra Schirris Installatie van Jacki Dodemontová Installatie van Marijke Strijbosch Object van Bert Pulles Installatie van Hester Pilz Installatie van Hester Pilz Zandschilderen door Gridje Design Joe Mann Paviljoen Digitale fotografie door Bram van Opstal Marionettentheater door "De Tejoos" Installatie met foto's en teksten door Karien Dijkstra Milieu-educatief kinderkunstproject GroenDoenPaviljoen Installatie van Gerard van Opstal Het muziek en expressieprogramma Workshop Cartoontekenen door Thomas Simmons Installatie door Gerard van Opstal