deelnemende muzikanten kunstpassie 2000-een

Andersman
Martijne van Dijk
Vocal Group Gimmick
Ad Maas
Ku Cheza
Andersman
Deze driekoppige formatie uit Brabant, met verschillende muzikale achtergrond, schroomt niet nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Deze drie gedreven muzikanten hebben hun sporen al dik verdiend in de muziekwereld.
Het repertoire bestaat, naast jazzy en klassiek getint eigen werk, ook uit gearrangeerde volksmuziek uit Turkije tot Amerika.
Door de muziek van Andersman lijken afstanden veel kleiner dan je denkt.
De combinatie van akoestische gitaar, saz, ud en contrabas, met af en toe meerstemmige zang is een genot voor je oren.
Dit moet je beslist horen!

Voor boekingen en informatie:
Dilaver Goktas tel: 073-6133591

Martijne van Dijk
De informatie over deze getalenteerde saxofoniste zal nog toegevoegd worden aan deze site.

Vocal Group Gimmick
De 12 enthousiaste leden van Gimmick streven naar een gevarieerd repertoire uit alle tijden, uiteenlopend van pop, folk, klassiek, tot musical en latin.Altijd in close harmony arrangementen, die voor een deel speciaal voor de groep zijn geschreven door de muzikaal leider Marty van der Staak. Kenmerkend voor de muziek van Gimmick is de subtiele samenklank, met vaak spannende akkoorden. Het repertoire wordt a capella gezongen, waarbij de stemmen ook vaak de instrumenten en het ritme imiteren.
Gimmick timmert nu vijf jaar met veel plezier aan de weg. Niet zonder succes, want op diverse concoursen werden al goede resultaten behaald. Muzikaliteit, een heel eigen stijl en een eigenzinnige repertoirekeuze - dat belooft luistergenot!

Ad Maas
Ad Maas is geen prater. Ad Maas maakt muziek. En hij is veelzijdig: musicus, componist, bandleider en dirigent. Een paar momenten uit zijn lange carriere:
Compositieopdracht voor de opening van "de Witte Dame"; dirigent voor de musical "Anatevka", Jazz for the Young Ones, Jazz-rock groepThomas Flinter, de Stofhappers.
Teveel om op te noemen. Op zondag is Ad Maas solo te beluisteren.

Ku Cheza
De djembee slagwerkgroep Ku Cheza gaat zorgen voor een vitaal begin van Kunstpassie 2000een. Hun vibrerende trommelvellen zijn een lust voor uw trommelvliezen!

programma workshops deelnemende kunstenaars de vier jaargetijden