Loes den Otter - Dans (donderdag 2 juni 12:30 - 13:00)

Loes den Otter is een zeer getalenteerde danseres.

 

 

The Young Rockers Kinderband (donderdag 2 juni 13:00 - 14:00)

Rock en Roll door de jongsten onder ons!

 

 

Voor Kinderen Muziekgroep Wijs met Rok & Bloes (donderdag 2 juni 14:30 - 15:30)

Wijs! een voorstelling die uit losse liedjes bestaat, maar die toch één geheel vormt. Hun voorstelling is een vrolijke, muzikale reis langs alledaagse thema's als blozen, dromen, misselijk zijn en "nee" zeggen. Luister- en meedoeliedjes wisselen elkaar af. Zij bespelen verschillende instrumenten: accordeon, concertina, saxofoon, mandoline, gitaar en contrabas.

 

 

Dans demogroep Boelots (vrijdag 3 juni 13:00 - 14:00 )

S.K.A.M.®-Dance is een dansvorm die door Manon is ontwikkeld. Zij wilde alle ervaringen die zij heeft opgedaan en alle dansvormen die haar eigen zijn in één soort les brengen en daaruit ontstond ook de naam. Show, Klassiek, Aerobic, Moderne dans. Dit resulteert in een heel gevarieerd en breed scala aan dansen, want ook de jazzdance en streetdance zijn onderdeel van de lessen. .

 

 

Muziekgroep Overzee met Nederlandse chansons (Vrijdag 3 juni 14:00 -0 16:00 )

Overzee maakt Nederlandstalige chansons over eb en overvloed. Over de mens en zijn pogingen om zichzelf en de elementen te doorgronden. De teksten zijn mijmeringen, soms droevig, dan weer vrolijk, fel en uitdagend. De melodieën weven zich rondom en tussen de teksten door in een verscheidenheid aan ritmes en sferen. De bandleden zijn afkomstig uit verschillende hoeken van de muziek en dat is te horen. Overzee wil experimenteren en de grenzen verkennen. Zij sleurt de luisteraar de golven in en werpt hem later gelouterd terug op het strand. De liedjes zijn opgebouwd rondom tekstfragmenten van Elke Wichers. De composities en arrangementen zijn van de hand van Pieter Thijssen, Roel Klinkhamer en Teo Kleintjes.

.

 

Muziekdocent Marty van der Staak (vrijdag 3 juni 16:00 - 17:00 )

Marty van der Staak (1962) studeerde oorspronkelijk Harmonie, Fanfare en Brassbanddirectie bij Henk van Loo en Gerrit Fokkema waar hij in 1989 met de Amsterdamse Shellharmonie met goed gevolg examen deed.

Later volgde hij de specialisatie-opleiding voor "koordirectie lichte muziek" via het S.N.K. bij John Damsma, Hans van den Brand, Egbert Kenmer en Tet Koffeman waarvoor hij in 1997 met goed gevolg examen deed.

 

 

 

 

Coverband Get Back 2 (zondag 5 juni 14:30 - 16:30 )

Een optreden van Get Back 2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van the sixties and seventies opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oorstrelende ballads, en met kleine uitstapjes naar recente evergreens. Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale kwaliteit en het plezier bij de muzikanten en hun publiek. Get Back 2 speelt een eigenzinnig repertoire dat uitnodigt tot luisteren en verleidt tot dansen. En the classics komen allemaal voorbij: van Beatles tot Zeppelin. Soms brutaal bewerkt, maar meestal verrassend dicht tegen het origineel.

Wie niet beter weet ervaart tijdens een avond Get Back 2 dat Janis Joplin, John Bonham, John Entwisle en Jimi Hendrix nog even onder ons zijn.

 

 

 

Little Louis Bluesband (zondag 5 juni 17:00 - 19:00 )

Gewapend met gitaar, footstomp en stembanden presenteert “Little” Louis van Empel zich op een verrassende en energieke wijze tijdens zijn optredens. De songs van Louis variëren van rauwe deltablues en duistere americana tot folky songs van velerlei aard. De belangrijkste invloeden zijn oude bluesmeesters als Blind Willie Johnson, Son House en John Lee Hooker maar ook artiesten als Beck, Bob Dylan, Johnny Cash en Tom Waits. Louis treedt op met The Little Louis Band, bestaande uit: Aart van der Wulp (mondharmonica), Geurt Engelsman (contrabas) en Gabriël Peeters (drums). Vol overgave vertolken zij de blues op hun eigen, unieke manier. Wars van clichés stomen ze dwars door de diverse rauwe verschijningsvormen en uithoeken van de blues.