Martijn Martell Kindergoochelshow(donderdag 9 mei 13:00 - 14:00)

Rode Koontjes van plezier en open mondjes van verbazing....Dat is wat Martijn Martell de kinderen bezorgt in zijn fantastische kindergoochelshow. De show zit vol humor, actie, spanning en magie. Martijn neemt de kinderen mee in de wereld van de hoge hoeden en witte konijnen en gekke goochelstokken. Martijn weet als geen ander de kinderen te entertainen en ze te trakteren op een show waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Wan samen met de kinderen goochelen is het mooiste wat er is! Natuurlijk wordt er ook heel wat afgelachen als er een truc dreigt te mislukken.

 

mm

Trio C tot de Derde (donderdag 9 mei 14:30 - 16:30)

De drie musici Carel den Hertog (viool), Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) vormen samen Trio C tot de derde. Ze laten zich inspireren door klezmer, balkan- en zigeunermuziek. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en leent zich zodoende voor dansen, maar ook voor dromen. Spelen doen ze overigens overal; verjaardagsfeesten en bruiloften, herdenkingsbijeenkomsten en begrafenissen, theaters, kerken, festivals, in rokerige cafés en straten over de hele wereld. www.trioctotdederde.nl

 

tc

Ernest van Aaken (zondag 12 mei 14:00 - 15:00)

Selfmade guitarman speelt de country-blues als geen ander. Met zijn vele verschillende gitaren weet hij de originele sferen goed aan te voelen. Zijn rouwe stem en snerpende mondharmonica doen verlangen naar een reis naar de Mississippi delta.

Recentie ED 21-05-08: "Open monden bij het optreden van Ernest van Aaken. De man plukt, trekt, duwt, slaat en tokkelt op de snaren van zijn gitaar en vertolkt traditionele blues op geheel eigen wijze. Twee keer trok hij de snoer uit zijn gitaar, maar hij is zó bezig met zijn muziek, dat 'ie het amper merkte: klasse. .

 

ea

Bradleys Circus (zondag 12 mei 15:30 - 17:30 )

Bradley’ s Circus heeft in zijn nog korte bestaan de harten van een groot aantal muziekliefhebbers gestolen. Bradley' s Circus is een band met een zeer eigen interpretatie in stijl als in geluid van een soort muziek die zij zelf als hedendaagse kenmerken. Up-front twee buitengewone getalenteerde dames op zang en bluesharp-zijdig door een bijzonder creatieve goede/zanger Jimmy The Lounge. Back-up gemaakt door de draaiende contrabas en rollend drums van Toine Stout en BeeWee Nederkoorn. Mattanja Joy Bradley heeft een prachtige krachtige hese stem en is een lust voor het oog. Wanneer ze je voor eerst meenemen een stap terug zingt wordt je vervolgens meegesleurd in haar verhaal. Lidewij Veenhuis is een van de paar vrouwelijke bluesharpists in Nederland en misschien zelfs Europa en beheerst de kunst van het voortbrengen van beide mooie soli , het waait kloppende ritmes. Met Mattanja Joy Bradley vormt ze de dubbele vrouwelijke voorzijde van het Circus. Een show door Bradley's Circus is een ervaring. Soms wordt je meegelokt in een klein lied, soms ga je de weg in met een uitbundige rootsgroove met spetterend gitaar, bluesharp en een wilde Mattanja Bradley. Bradley' s Circus doet een beroep op een veel groter publiek dan de gewone gewortelde muziek-liefhebbers. De band is een jonge wilde moderne band en voor iedereen. Zien en horen! www.bradleyscircus.com

 

bc